onsdag 19 oktober 2011

Venice beach, again

Photobucket
I söndags efter Pomona åkte vi ju till Los Angeles, och det var ju fortfarande ljust när vi kom dit, så jag tyckte att vi kunde åka ut en sväng till Venice beach, för det var ändå inte så långt ifrån hotellet. Sagt och gjort.

Photobucket
Det är så kul att bara gå och titta på folk&grejer i Venice.

Photobucket
Ute på stranden var det nått slags samba-party. Folk spelade på alla möjliga instrument, sen kunde man joina med dans om man ville det. asmysigt.

Photobucket
supermysig restaurang.

Photobucket
Någon hade satt upp tavlor på en vägg, och så gick en kille runt med 3D glasögon som man skulle kolla igenom, så såg det ännu fräckare ut.

Photobucket

Photobucket
Finns verkligen hur många tatto&piercing ställen som helst, så när man går förbi hör man det där allt för bekanta, obehagliga bzzzzzz-ljudet. Så blir man lite sugen på en spontanare så är det bara att hoppa in nånstans och välja ett motiv.

Photobucket

Photobucket
Denna gången hade han gjort någon annan varelse. Han är grym.

Photobucket
Det satt en snubbe och bara lirade piano som värsta Jerry Lee Lewis. älskar venice!

Photobucket

Photobucket
Solen beslöt sig för att gå ner, så vi beslöt oss för att åka.

Photobucket
Vi åkte till Wholefoods, som är mitt bästa handla-mat-ställe!
Allt är organiskt odlat, allt är så fräscht. Det bästa av allt är att man kan plocka ihop sin egen sallad! gurka, tomat, kyckling, pasta, broccoli, majs, krutonger, ägg, räkor, nötter, you name it. Så himla gott. Ganska dyrt dock, men det får det vara värt!
Men den här gången köpte jag en stor mugg med 3 olika melonersorter, medans Mathias givetvis skulle ha chokladpudding när han såg att det fanns i ta-det-själv-baren. Sedan åkte vi till hotellet och kollade på Gulliver's resor.
Fin söndag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar