fredag 14 oktober 2011

Universal studios pt 2

Photobucket
Vi gick ut från själva Universal studios, och gick mot Universal Citywalk, som är en gata med massa,massa affärer, resturanger, pubar osvosv. Jättehäftgti var det!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De hade tillexempel en vindtunnel, så man kunde prova på att flyga där inne om man hade rätt mycket pengar och orkade stå i kön.

Photobucket
Vi åkte upp för rulltrapporna till Cityfood där det fanns massa matställen, vi gick till Subway och delade på en foot long baguett, svingott.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
När vi kände oss färdiga med att trängas med alla turister gick vi mot bilen igen. Anledningen till att det faktiskt var så mycket folk kvar efter det hade stängt, var att de hade kvällsöppet eftersom det snart är Halloween. Jag blev sugen på att gå in igen och bli lite skrämd, men Mathias är lite rädd av sig så det gjorde vi inte. Plus att vi var svintrötta och hade krämpor lite här&där.
Så vi åkte till hotellet som vi hade bokat. Vi bokade ett lite dyrare hotell vid Manhattan Beach för vi tänkte att det kan ju vara kul att bo lite finare med. Men det var ju en flopp, visst det var fint på utsidan och i Lobbyn, men poolen var inhängnad som ett fängelse och inte ens öppen när vi kom dit vid 8 på kvällen. Bubbelpoolen var inte heller igång, inget trådlöst internet och det var fullt med myror på rummet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar