lördag 8 oktober 2011

car trouble

Photobucket
Igår packade vi ihop oss och skulle åka till Los Angeles. Vi kom dock endast 4 miles, då gick nämligen hjullagret högerfram sönder. Så vi parkerade bilen vid en brandstation och frågade killarna där om den kunde stå där tills vi kunde hämta den. Det var inga problem, så vi tänkte gå hem. Men då kom brandchefen ut och undrade Whatafuck vi gjorde, vi kunde ju inte lämna bilen där. Vi sa att den var sönder och vi hade frågat de andra killarna, men det sket han i för det var hans brandhus, så det var han som bestämde. Jävla surgubbe, tänkte vi och fick köra iväg med en trasig bil som kunde gå mer sönder om vi körde med den, men det var ju inte hans problem. När man träffar såna människor blir man fan lessen. Det kan inte vara kul att leva om man är så jävla bitter.

Photobucket
Vi parkerade Catalinan vid en kyrka istället, tänkte att Guds hus kan ju inte neka oss en nödparkeringplats iallafall. Så började vi våran vandring, gick förbi den här skylten och då tyckte jag att det var dags för en liten paus, så vi kunde kolla på lite orkideer.

Photobucket
Där inne var massa fina orkideer! Man ville bara ha alla. Men att ha orkideer i husvagen kändes lite överkurs, så vi köpte inga.

Photobucket
Vi gick vidare i värmen och alla som körde förbi oss undrade nog vad vi sysslade med, man går inte i det här landet. Speciellt inte på landsvägen.
På ett ställe kom en liten, liten hund ut på vägen och började skälla på oss, vi försökte få den att gå tillbaka till gården, men då började den skälla på alla bilar på vägen istället. Stoppade upp hela trafiken gjorde den, sprang runt & reste ragg och skällde på alla. Sen kom ägaren, men han hade ju inte nån pli på hunden, så han kunde ju inte kalla in han heller... Men sen fick han väl tag på den lille krabaten för bilarna började köra igen.

Photobucket
När vi kom hem blev vi välkomnade av mini-godzilla som satt utanför husvagnen. typ 20 cm lång!!
sen gjorde vi hamburgare, drack en bira och inväntade bröderna Blomberg för lite assistans med vårt bilproblem.
Vi kunde dock inte åka till Los Angeles för det var mer problem än väntat med bilen, men hoppas vi kommer iväg idag iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar