söndag 2 oktober 2011

Fisherman's wharf and academy of science

Photobucket
I torsdags var vi i Fisherman's wharf. Det var en lite kallare dag och blåste rätt mycket. Men så mysigt det var!

Photobucket
Vi åt lunch på Bubba Gump.

Photobucket
Lovisa tog shrimp cocktail

Photobucket
Mathias tog någon storts blandning, tror den hette Shrimp heaven. och jag tog räkor på spett, men det fastnade inte på bild. Sen smakade alla av varandra. Mathias friterade räkor var klart godast.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Sedan gick vi och kikade på sjölejonen. Dom mest låg där, skrek lite på varandra och sedan la sig igen.

Photobucket
Lovisa började jobba och då gick jag&mathias till Golden Gate park, som bara ligger ett block ifrån Lovisa. Vi hittade in till Academy of science, där var det några hajar&rockor som hälsade oss välkomna.

Photobucket
Vi var på en spejsad film i planetariumet om rymden och hur livet på jorden blev till. asfräckt faktiskt.

Photobucket
Sedan gick vi in i "regnskogskupolen", där flög det omkring massa fina fjärilar och fåglar. Fanns även gott om mysigheter som spindlar, ormar och grodor. Mathias höll på att avlida när han fick syn på en 25 cm stor padda. Asstor var den, och då satt den bara ner.

Photobucket
Vi gick i en såndär undervattenstunnel, där simmade monster. Denna firren var nog 2 meter lång. fifan att möta en sån när man badar.

Photobucket

Photobucket
Efter det så gick vi hem till Lovisa igen, där jag fick en rit lektion utav ena värdbarnet, as söt. Vi käkade lite, sedan lämnade vi Lovisa&San Francisco för den här gången och körde ner till San Luis Obispo där vi sov på hotell. Dock inte Madonna Inn som jag så länge velat besöka. Men det kändes lite onödigt att lägga så mycket pengar på att bara stanna och sova en natt. Men en annan gång kanske...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar