torsdag 6 oktober 2011

balboa park&horton plaza

Photobucket
Igår var det också dåligt väder, mså vi bestämde oss för att åka till Balboa Park i San Diego och gå på ett bilmuseum. Det var något slags VW-tema.

Photobucket
Det var inte särksilt stort och faktiskt mest europeiska bilar, dock en asfräck Cadillac -47, men den fastnade inte på bild. Den hade en gubbe byggt om till nån storts husbil, så det fanns handfat, strykbräda, kylskåp, spegel med belysning, TVÄTTMASKIN (!!!) under baksätet. Även en dusch med varmvatten på utsidan... Han hade tillomed byggt så att man inte behövde stanna för att byta däck, helt galet. Han och två andra hade kört från Los Angeles till New York och tillbaka UTAN ATT STANNA!! det är sjukt långt, jag tyckte det var segt att åka upp till San Francisci liksom.

Photobucket
Sen (eftersom det faktiskt inte regnade) så gick vi en sväng i parken, till Balboa park botanical gardens.

Photobucket

Photobucket
Där inne var det massa olika tropiska växter och faktiskt riktigt mysigt.

Photobucket

Photobucket
Vi gick vidare och hamnde vid ett big ass tree

Photobucket
Vi åkte neråt stan till Westfield Horton Plaza, som är ett jävligt stort shoppingcenter, dock utan tak.

Photobucket
Så när det började regna, så var det inte särskilt kul att gå där. Det är verkligen inte planerat för regn, till exempel vid alla resturanger var det bara uteserveringar utan tak, om man hade tur kunde man hitta ett bord med ett litet parasoll på.
Vi käkade föresten asgod mat från ett mongoliskt ställe, som man fick en skål att ta allt man ville ha i (grönsaker,svamp, kött, nudlar osvosv), sedan stekte dom det åt en.

Photobucket
regnregnregn, nästan så man tror att man är hemma i Svedala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar