måndag 28 april 2014

recreational vehicle

dagen vi skulle hämta vår husbil på cruise america stötte vi givetvis på problem i form av en policeofficer som stoppade oss 100 meter ifrån cruise america….
tydligen hade han kollat upp vårt regnummer på mathias pickup och den var tyligen inte påställd… han sa att han hade rätt att konfiskera bilen… helvete tänkte vi, men han sa då att han inte tänkte göra det om vi åkte direkt till the DMV och fixade detta. vilket vi gjporde, men det är ju bara så att det ALLTID är cirka 2-4 timmars kö till the DMV, som är the department of motor vehicles, och när mathias kom fram sa de att han måste göra en grej via internet först…… så då beslöt vi oss för att hämta husbilen och köra hem pickupen till anders&lasse och fixa det därifrån senare.
 photo GOPR0368ab_zps8064333a.jpg
sagt och gjort! vi hämtade upp husbilen, men nu var ju våran tidsplanering åt skogen, så vi körde i princip hela dagen. photo GOPR0370ab_zps3ef7ff1e.jpg
så skönt med så mycket space! photo GOPR0375ab_zpseff8d970.jpg
vi körde ända upp till pismo beach vilket var typ 5 timmars körning från valley center, där stannade vi och sov. dagen efter skulle vi nämligen köra fyrhjuling på sanddynerna!! fin solnedgång på vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar