torsdag 15 december 2011

Ghoststories in Yosemite

En dag, närmare bestämt den 30 nov, åkte vi upp mot Yosemite för att hälsa på Rick som vi lärt känna genom Anders och Lasse.Vi var först hemma hos han och hälsade på och fick smaka äggtoddy. Sen körde vi upp mot Yosemite och Rick hängde på.Vi körde in i parken, och sedan hem till en kompis till Rick ( han verkar känna folk överallt! ) som hyrde ut stugor. Så vi hyrde in oss i en liten stuga där.

Photobucket
Här har vi stugan, jag och Mathias hade övervåningen och Rick bode där nere. Så himla mysigt och allt är så himla fint i Yosemite.

Photobucket
Vi la in pizzan i ugnen och korkade upp Sailor Jerryn. Efter att nästan ha rökskadat hela stugan var iallafall pizzorna ätbara. Sedan kom sonen till Rick's polare och vi körde lite tänringspel, drack öl och Rom&cola. Sedan började Jason, som han hette, berätta spökhistorier...
Han jobbar nämligen som snowgroomer uppe på berget, (han fixar så att snön ligger fint) och däruppe kan man tydligen se allt möjligt. Han berättade om ett hus däruppe som man i princip alltid såg en gammal dam i ett utav fönsterna, att folk som sov där alltid hörde massa oljud på natten. Det spökade tydligen i stugan mitt emot våran stuga också... det hade tilochmed Rick upplevt. De berättade såna spökhistorier att jag är förvånad att håret inte stod rakt upp på mitt huvud!! Sen hade Jason tydligen sett ufon och grejer också, flera gånger... Jag vill ju inte jobba där iallafall!
Så vi fick ju lite inside information om vad som försigår på Yosemite berget. Tror ju inte att turisterna får veta sånt, för då vill de väl inte komma dit mer!
Men, allt som allt var det en himla trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar