tisdag 17 mars 2015

dag 20-23 Koh phi phi & Satun

Tjenixen,m! Nu är det guddi som styr spakarna på bloggen för detta inlägg! Från krabi begav vi oss sedan mot koh phi phi 
Såhär vackert såg det ut när vi kom fram! Vi hade bokat två nätter på ett ställe som hette phi phi don chukit, vi hade läst många dåliga recensioner men när vi kom dit såg det ändå rätt så ok ut (men vi hade fel...) 
Raptor var givetvis med!
Efter gick vi och åt på en italiensk resturang där vi tog nudlar och ris för det är så vi rullar! Senare drog till stranden o badade, läste och lapade sol, såklart. 
Men titta, Tre sjöjungfrur hehe

På kvällen gick vi ut och åt och drack lite öl med två amerikanska killar vi lärt känna! 
Denna skatt fick följa med hem efter kvällens bravader! Vi döpte den till Jesper efter Jesper i paradise hotel (den ena som visst var asskön och skåning) som Stina och Jossan även träffade under kvällen! Hahahah 
Nästa dag käkade vi gott, hängde på stranden och chillade mest.

På kvällen fann vi ett ställe vid namn Unnis som bland annat hade svensk mat och snus!! Vi kunde inte motstå och beställde köttbullar och pannbiff, vi var oerhört exalterade som ni säkert kan tänka er!
På kvällen insåg vi att de stora vattenfyllda betten Jossan haft var bedbugs!!!! Så vidrigt! Vi sov en sista mardrömsnatt tätt intill varandra i skräck och på morgonen gick resan vidare mot Satun där vi skulle ta båt över till Malaysia och Langkawi 
I Satun checkade vi in på ett ställe som hette cliffs man in hostel and art café, ägarna var jättetrevliga o försökte lära oss spela biljard (en svår uppgift! Förutom för Jossan som bara var asproffsig av någon anledning) 
I Satun träffade vi massa Goa människor som ville bjuda med oss på födelsedagskalas och soppa!
Så himla söta! 

3 kommentarer:

 1. Ugghh alltså bedbugs är djävulens påfund! Riktigt vidrigt, skönt att ni åkt vidare och hoppas att ni inte stöter på dem igen!!
  Annars förundras jag över hur turkost vattnet egentligen kan se ut?! Not fair.
  Väldans fin unicorn också, hähä.
  Måste vart gött att bryta av från nudlar och ris med annan mat! Eller jag själv tröttnar iofs aldrig på nudlar men ja, kan ju se att det kanske skulle kännas lite långrandigt efter ett tag.

  SvaraRadera
 2. Fy för vägglöss, låter inte så trevligt. Annars ser det ut att vara riktigt gott. Här börjar det bli vår nu.Hälsningar Inger och Kenneth

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att vi kunde skypa häromdagen. I kväll är jag och Ninja ensamma, Kenneth är ute med sina gamla arbetskamrater på Matlyckan. I eftermiddags fick jag och Kenneth se när sparvhöken tog en duva i trädgården, mäktigt. I morgon skall vi fira Emma som fyller tjugosju år. Vi åker då till Bodafors. Hälsningar Inger och Kenneth.

  SvaraRadera