fredag 14 april 2017

u to the s to the a!! dag 1&2

den 10 april skulle vi åkt egentligen...men så blev det inte... började med att tåget till Kastrup blev försenat och inställt, så vi fick byta tåg.
när vi väl kom fram vart det krångel med johannas eta för att få komma in i canada, och då hänvisade han i incheckningen till biljettkontoret, men de sa att det var försent. vilket det inte var för sen när vi väl gjorde en ny ansökan tog det ca 7 minuter, så om han i incheckningen bara kunde sagt till att vi skulle gå in och fixa en ny eta så hade vi hunnit med planet!!!
men det gjorde vi alltså inte... utan vi fick köpa helt nya biljetter till dagen efter... så vi tog in på hotell enbit från flygplatsen.

Johanna på amsterdams flygplats :)
 
 väl framme hoppade vi på en transitbuss till avis där vi skulle hämta hyrbilen, där fick vi sitta och vänts ett tag innan vi fick den, efter det åt vi på panda express och sedan brände vi ner mot valley center, hälsade på Anders och line en sväng innan vi tog in på hotellet i escondido :)
 frukostglada

 minsta redbullen han kunde hitta
vi åkte till Anders&line igen och hämtade mathias pickup

 åkte en sväng till en skrot

 
 finns en del fränt, men det är ganska dyrt $$$$$
 Johanna plockade sig en apelsin ;)
sen lämnade vi tillbaka hyrbilen och åkte till AAA för att fixa med reggningen på pickupen

 åt mac'n'cheese på porthinos i valley center (OBS kolla på bilden, Rickard äter sallad!😂!)
på kvällen åkte vi hem till pasi, Jackie & Lasse där det blev några öl och lite tjöt innan vi körde upp till barstow där vi sov på hotell :)

1 kommentar:

  1. Kul att ni kom fram i alla fall!

    Tommy & Elin

    SvaraRadera