onsdag 25 februari 2015

dag 6-7 rödast på koh tao

sista dagen i bangkok, vi checkade ut från hotellet men vi fick lämna våra stora väskor i receptionen så vi slapp bära på dem, det var snällt!
sen gick vi till ett ställe vi spanat på några gånger som hade nutella pancakes! nöjda tjejer! det var svingott!
sen gick vi till en park och kollade på någon solfjäderdans övning, det var fint
en grej som jag bara tycker är så konstig, det står krukor längs trottoarerna med  vatten i, och där i är det fiskar?? här är massa fina som såg ut som slöjguppys
sen satte vi och chillade lite på soi rambuttri road för att fördriva tiden, jag testade en kokosnöt! den var god!
vi åt en sista pad thai och guddi matade en kisse med nudlar
vi hämtade våra väskor och gick mot lomprayah kontoret för att invänta bussen som skulle gå kl 21!
här är vi framme vid piren i chumpon efter en 9 timmars bussresa som gick förvånansvärt fort för alla tre kunde sova en hel del!
solen gick upp medans vi satt och väntade på båten, så fint!!
sen fick vi äntligen gå ombord på båten och titta så fint!!
här är vi på båten
framme på koh tao åt vi först lite frukost, STEKT ÄGG!! sen hoppade vi upp på en taxi, som är pickuper och man åker på flaket, och åkte mot hotellet, JP resort!
när vi kom fram dit blev det som vanligt lite strul för de aldrig fattar vad man menar! de påstod även att jag hade gjort två bokningar, vilket jag hade men jag hade avbokat den ena för cirka 3 månader sen!!! som tur var kom en kille som kunde lite bättre engelska och sa att de skulle fixa det, och förklarade allt mycket bättre och allt löste sig!
rummet var väl inte mycket att hänga i granen men vad ska man förvänta sig för 75kr per natt på en paradisö?
vi gick självklart ner en sväng och badade
vi var på stranden i bara en timme, men lyckades givetvis ändå bränna oss SOM FAN!! bleka blev till röda!! stackars stina är illröd som en kräfta och har ont överallt! kände oss sjukt dumma i huvudet och kunde iallfall skratta åt det! 
sen satte vi oss här på big fish restaurant och tog oss en chang och lite käk, och försökte fatta att vi verkligen sitter i denna vackra omgivning! viken vi bor i heter förresten chalok baan kao, och här är det väldigt lugnt.
på kvällen satt vi och chillade vid solnedgången och drack bärs, sen hängde vi vid rasta bar som ligger precis jämte vårt hotell och träffade lite nya människor från Norge och Tyskland! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar