onsdag 21 september 2011

framme i LA

Photobucket
Photobucket
Photobucket

ängelholm till helsingborg, helsingborg till kastrup, kastrup till frankfurt, frankfurt till houston, houston till los angeles.
det var ingen härlig resa då vi var på resande fot cirka 30 timmar i sträck (omöjligt att sova på flyg) och eftersom något alltid måste krångla, så gjorde det givetvis det: vi missade flyget från Houston.
det var dock inte vårat fel för planet från Frankfurt blev försenat så 13 av 18 som skulle till Los Angeles missade sitt flyg. det gick dock att fixa smidigt.
Så väl framme i Los angeles, så var klockan ca 7 på morgonen i våra huvuden, medans den var 10 pm här, sen vart det bara att hitta till hyrbilstället&köra till hotellet och det gick förvånandsvärt smidigt.
Så förutom att all mat vi fick smakade salta pinnar, att man fick ont i rumpan av att sitta 11 timmar i sträck, att vi missade flyget och att vi var svinigt trötta, så gick det himlans bra. Nu har vi precis käkat frukost på hotellet, vi bor på Ramada Limited , helt okej.Nu ska vi köra neråt mot Carlsbad i den söta lilla hyrbilen vi har.

1 kommentar:

  1. GHA! åh vad jag har längtat efter att du skulle skriva, äntligen <3 puss på dig!!

    SvaraRadera