onsdag 22 december 2010

skåne

nu drar jag till skåne för att fira lille julafton imon! vi får hoppas att det inte blir alltför mycket snöstorm ikväll, och att mitt dumma öga inte ska vara för jobbigt. (har fått regnbågsghinneinflammation ännu en gång...)
men, until we meet again,
GOOOD JUUUUL!

tisdag 21 december 2010

tre skålar

PhotobucketPhotobucket

de här är föresten mitt nyaste loppisfynd. tre finfina skålar i olika storlekar, de kostade bara 30 kronor för alla tre!

måndag 20 december 2010

kaffe&powerking

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

idag har jag haft tre fina brudar här (4 om man räknar med ninja) vi har drickit kaffe&powerking och bara suttit&snackat en massa, kollat på ett antal roliga klipp och sjungt med till disney låtar. himlans mysigt. katten och ninja tycker för övrigt om att busa med varandra på ett ibland ganska brutalt sätt...
och, jag har gjort en egen jul-hårblomma, fräckt. köpte julstjärnaplastblommor på loppis för 5 kronor, och voila! juligt värre.

söndag 19 december 2010

Mathias

Photobucket

Mathias har föresten fått jobb här uppe i småland nu! så snart blir vi sambos på riktigt! woho!

lördag 18 december 2010

julmys

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
igår hade vi lite julfix. skickade iväg julkorten som jag har målat, bakade lussebullar, klädde granen, plockade fram tomtar och slog in paket. vi var även på en loppisrunda och hittade först ett bord som vi köpte, sen hittade vi ett till som faktiskt var sötare, så vi köpte det med. hehehe. 90 riksdaler gick det på.

torsdag 16 december 2010

ninja

PhotobucketPhotobucket

har vart hundvakt till den här sötnosen sen igår! katten kelar jättemycket med henne, haha. stackars ninja!
bilderna är från när hon var valp.

onsdag 15 december 2010

lussebullar

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

idag har jag vart hemma från jobbet för jag har haft feber, men kände mej lite piggare nu ikväll, så jag begav mej till guddis föräldrar för att baka lite lussebullar med Guddi&Stina. hemma hos dom är det som ett museeum! ville typ ta med mej hälften av alla grejerna hem! loppisgrejer överallt! så himla mysigt. det huset var typ som mitt andra hem under mina barndomsår, där har man många minnen.

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

gick med i bloglovin! smidigt att hålla koll på alla bloggar man följer! göre du med!

buicken&cadillacen

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

på söndagen åkte vi och tvättade av bilarna, så inte att allt salt från vägarna ska ligga kvar och bidra till rostningsprocessen. då passade jag på att ta lite kort. Kisen fick följa med i snön.

helsingborg

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

i lördags tog vi ut buicken i snön för att åka på lucia cruising i helsingborg. först gick vi runt lite på stan i hbg och fick se att dom hade en stor projektor på kärnan, och hade en stor uppvisning där! det var grymt.
sen när vi hittade cruisingen så tog den typ slut. dåligt med cruisande, åkte typ igenom stan en gång. men sen drog vi ut till kåken och där var det nått band som spelade. träffade en väldigt trevlig brud som jag hängde med hela kvällen, och ville typ inte åka hem, så de andra var nog lite trötta på mej. eheee. men kul vare!

måndag 13 december 2010

blunda

elaine&jag

träffade en sjukt snygg och otroligt trevlig brud i helsingborg i helgen. men har jobbat för mycket idag för att orka lägga upp fler bilder. imon kanske, yo

onsdag 8 december 2010

inredningar

Photobucket
Photobucket

här är två inredningar som jag har gjort.
den översta är i en fård -54 i guldflake vinyl och svart glittervinyl
den under är i en Oldsmobile -69 cab och är i blå metallic vinyl

måndag 6 december 2010

julmys

PhotobucketPhotobucket

idag har matihas vart på jobb intervjuer och så har vi gjort pepparkakor! vi har gjort såna där apelsiner med nejlikor i också, nu luktar det jul här hemma!

söndag 5 december 2010

camaron

PhotobucketPhotobucket

idag flyttade vi min camaro från pappas garage bort till min farbrors garage, för som tur är så är han så snäll att han ska hjälpa mej med en extreme car makeover! woh!

lördag 4 december 2010

julmarknad

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

idag var vi på julmarknad i eksjö. det var himla mysigt och en massa folk vare! köpte kanderade äpplen men de var inte alls så goda som jag trodde! besviken. fast å andra sidan så var nog inte de här som de ska vara, de var nog nån billighetsvariant. men dom var ju fina iallafall. nu ska här drickas glögg&kollas på film!